Bedrijventoernooi 2015

Op dinsdagavond 2 juni a.s. organiseren we weer het alom bekende en populaire Floorball Bedrijventoernooi in Sporthal de Paperclip te Utrecht! Voor sommige floorballers en hun collega’s inmiddels een ware traditie, voor anderen een eerste kans om collega’s te laten ervaren wat een gave en snelle sport floorball is!

Spelregels

Op het bedrijventoernooi spelen we floorball kleinveld: vier spelers zonder keeper. Een team bestaat dus uit minimaal vier personen, al is het qua wisselen handig om de teams aan te vullen tot zo’n acht spelers. In ieder team mogen maximaal twee floorballers zitten (waarvan er hooguit één tegelijkertijd in het veld staat), zodat de strijd een beetje gelijkwaardig is. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met de man/vrouw verdeling. Ieder team speelt meerdere wedstrijden om zo te kunnen bepalen welk team zich ‘UFC bedrijventoernooiwinnaar 2015’ mag noemen. Wij regelen leensticks voor spelers die geen stick hebben.

Daag je collega’s uit!

Ga dus direct aan de slag met het enthousiasmeren van je collega’s en vorm een team. Laat je collega’s bijvoorbeeld het filmpje op ufcutrecht.nl/wat-is-floorball/ zien (weet je ook zeker dat ze niet denken dat ze aan een volleybaltoernooi meedoen 😉 ). En zijn ze dan nog niet overtuigd, gebruik dan argumenten als: ‘goed voor de teambuilding’, ‘anti bierbuik / cellulites’, ‘DE kans om die leuke sportieve man/vrouw te ontmoeten’ etc.

Inschrijving

Zodra je een team van minimaal vier mensen hebt geformeerd, kun je je inschrijven via het online inschrijfformulier. Je hoeft het aantal spelers niet door te geven, dus er kunnen altijd later nog meer collega’s bij je team aansluiten.
Er blijken ook bedrijven zonder UFC Utrecht spelers geïnteresseerd te zijn in ons bedrijventoernooi. Hoe meer mensen we kunnen enthousiasmeren voor deze mooi sport, hoe beter. Daarom hebben we dit jaar ook twee plekken beschikbaar gesteld voor bedrijven zonder UFC Utrecht-speler.

De kosten voor deelname zijn 50 euro per team. Als lid van de club krijg je 50% korting en betaal je slechts 25 euro. Geef bij inschrijving ook direct je bedrijfs- en teamnaam door (en het kleur shirt waarin je speelt). Inschrijven kan tot en met vrijdag 16 mei, maar hoe eerder hoe beter, want het maximum aantal teams dat kan deelnemen is 16!

Samenvatting

Het hele evenement gaat plaatsvinden op dinsdag 2 juni, van 18:30 tot 22:00 uur in Sporthal de Paperclip te Utrecht. Het wedstrijdschema zullen we maken en rondmailen zodra bekend is hoeveel teams er deelnemen. Na de prijsuitreiking is er nog een gezellige borrel en prijsuitreiking in de kantine van de sporthal.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen op bedrijventoernooi@ufcutrecht.nl. Succes met het enthousiasmeren van je collega’s!