Toernooien

UFC Utrecht organiseert elk jaar meerdere toernooien buiten de trainingen en competitie om. Deze pagina geeft hiervan een overzicht, en waar mogelijk informatie over de volgende editie e.d.

DUZZ

Verdeeld over meerdere velden spelen diverse heren- en damesteams de Zwitserse variant floorball. De Zwitserse variant is floorball op een klein unihockeyveld. Op een veld van 25 bij 15 meter met grote doelen (150 x 90 cm) spelen drie veldspelers en een keeper. De keeper heeft geen stick maar moet een helm dragen. Keeper pak en sticks moeten zelf worden meegenomen. Zie ook http://duzz.ufcutrecht.nl/

Battle

Senioren

De interne competitie van UFC Utrecht, waarbij leden zich individueel inschrijven. De Battle-commissie maakt teams die op drie of vier avonden (soms met tussenpozen van enkele weken) tegen elkaar strijden. De ideale manier om nieuwe mensen binnen de vereniging te leren kennen!
Meer info

Junioren

Tijdens de kerstvakantie staat een avond in het teken van de juniorenbattle. Jeugdleden schrijven zich hiervoor individueel in, en de organisatie deelt de teams in. Zo krijg je nieuwe teams van verschillende leeftijdsgroepen die deze avond met elkaar een wervelende floorballavond hebben!

Bedrijventoernooi

De ideale gelegenheid om je collega’s te laten ervaren wat een gave en snelle sport floorball is! Op het bedrijventoernooi spelen we floorball kleinveld: vier spelers zonder keeper. Een team bestaat dus uit minimaal vier personen, al is het qua wisselen handig om de teams aan te vullen tot zo’n acht spelers. In ieder team mogen maximaal twee floorballers zitten, zodat de strijd een beetje gelijkwaardig is. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met de man/vrouw verdeling. Ieder team speelt meerdere wedstrijden.

Vriendentoernooi

Zijn jouw vrienden ook nog steeds nieuwsgierig wat floorball nou eigenlijk is? Willen ze graag ontdekken of het nou echt zo fanatiek is als jij altijd beweert? Of staan ze na het toernooi van vorig jaar te popelen om opnieuw de strijd aan te gaan? Daarvoor organiseren we jaarlijks het Vriendentoernooi om hen kennis te laten maken met onze fantastische sport floorball!

Floorball Experience

De Floorball Experience is Nederlands grootste floorballtoernooi voor de jeugd, in sportcentrum Galgenwaard te Utrecht. De Experience werd vijf keer georganiseerd, in 2009, 2010, 2011, 2013 en 2014. Zie voor meer informatie de eigen Floorball Experience-website en Facebook.