Clubhistorie

UFC Utrecht werd op 20 mei 1998 onder de naam Sticky Fingers opgericht door een aantal vrienden die in Utrecht unihockey wilden spelen. In de loop van de jaren zijn er veel nieuwe mensen bij gekomen. De vereniging bestaat momenteel uit dames en heren uit binnen- en buitenland. Dit zorgt voor een gezellige en gevarieerde mix van leden.

In 2003 is de club begonnen met een eigen jeugdafdeling. Dit begon met een aantal trainingsgroepen en is langzaam uitgegroeid tot verschillende trainingen van diverse leeftijdsgroepen op verschillende dagen. Op dit moment nemen de jeugdleden een substantieel deel in van het ledental van UFC Utrecht.

Sinds eind 2004 heet de vereniging officieel Unihockey & Floorball Club Utrecht, afgekort tot UFC Utrecht. Door de naamswijziging hoopt de vereniging een professioneler karakter uit te dragen. De naam Sticky Fingers, waar menig toernooi en competitie mee is gespeeld, wordt niet meer gebruikt. In 2005 is een nieuwe logo aangenomen. Op basis van deze nieuwe huisstijl zijn in 2006 nieuwe competitieshirts (voor junioren en senioren) in gebruik genomen, tevens is een nieuwe website ontwikkeld.

Herkomst logo

 

logo_sticky_fingers_100px logo_ufc_utrecht_100px Logo_UFC_Utrecht_2013_Blauw

Herkomst kleur blauw

De originele kleuren van UFC Sticky Fingers waren rood met wit, de kleuren van de stad Utrecht.

Oude besturen

Hier komt een overzicht van de oude besturen van UFC Utrecht.