Jeugdcompetitie

UFC Utrecht doet mee aan de jeugdcompetitie Midden Nederland. Andere verenigingen die hieraan meedoen komen o.a. uit Lelystad, Nijmegen, Amersfoort, Houten en Rhenen.

Zo’n 8 à 10 keer per jaar is er een jeugdcompetitiedag verdeeld over twee locaties bij de deelnemende verenigingen waarop elk team een of meerdere wedstrijden speelt. Het seizoen is opgedeeld in twee rondes (september t/m december en januari t/m mei).

Inschrijving

Aan het einde van elk seizoen doet het bestuur een inventarisatie van de deelnemers voor het komende seizoen. Samen met de trainers worden de teams samengesteld. Gedurende het seizoen kunnen nieuwe spelers zich aansluiten bij bestaande teams.

Teams die deelnemen aan de eerste ronde worden automatisch ingeschreven voor de tweede ronde. Voor die twee ronde kunnen nieuwe teams zich inschrijven bij het bestuur. Als teams te groot worden door nieuwe inschrijvingen kan bijvoorbeeld besloten worden om voor de tweede ronde een extra team in te schrijven.

Programma

Het wedstrijdschema wordt uiterlijk een maand voor de wedstrijddag online geplaatst. Meestal gebeurt dit echter al aan het begin van de het seizoen / speelronde 2. De jeugdcompetitiecommissie van de NeFUB zet dit schema online op www.nefub.nl, maar eenvoudiger is om naar je eigen teampagina hier op onze eigen pagina te gaan. Bekijk alle teams op jeugdpagina.

Voor mobiel (enkel Android) is Slappshot ontwikkeld. Stel hier je favoriete speler in en je krijgt een gepersonaliseerd programma.

Scheidsrechters

Naast het spelen van wedstrijden dient elk team ook scheidsrechters te leveren voor andere wedstrijden. Bij de oudere jeugd heeft het de voorkeur dat dit spelers zelf die andere wedstrijden fluiten, maar bij de jongste leeftijdscategorieën zijn het vaak de ouders die deze wedstrijden het beste kunnen fluiten. Bekijk de spelregels

Regels voor deelname

fdsfdsf