DUZZ 2017 – Schrijf nu een team in!

Dit jaar organiseert UFC Utrecht voor de 11de keer De Utrechtse Zwitserse Zaterdag, beter bekend onder de afkorting DUZZ! Tijdens dit zeer gezellige toernooi kan je de Zwitserse variant van floorball spelen. DUZZ stel een team samen en doe mee!

Tijd en locatie

Zaterdag 10 juni 2017 van 10:00 tot 18:00 uur in sporthal Nieuw Welgelegen (Grebbeberglaan 3-13, 3527VX Utrecht)

Over de wedstrijden

Er worden dames- en herenwedstrijden gespeeld op een kleinveld met grote doelen (de zogenaamde Zwitserse variant). Om mee te kunnen doen heb je dus minstens een goalie en drie veldspelers nodig. Wissels zijn natuurlijk geen overbodige luxe. Om deel te mogen nemen aan DUZZ dient een speler minimaal 15 jaar oud te zijn.

Kosten

Het inschrijfgeld voor DUZZ is € 65 per team tot 20 mei. Inschrijvingen tussen 20 mei en 1 juni kosten € 70 per team.

Wat beloven wij?

Wij beloven een gezellige en sportieve dag met veel speeltijd. De DUZZ-co zal zorgen voor een lunch en andere versnaperingen om jullie energie level op peil te houden. Ook staat DUZZ bekend om de unieke prijzen die er te winnen zijn.

Opgeven?

Je kan een team opgeven door een mail te sturen naar duzz@ufcutrecht.nl met je teamnaam, contactpersoon/contactgegevens en het aantal spelers. Je inschrijving is definitief op het moment dat het inschrijfgeld op de rekening van UFC Utrecht staat (NL30INGB0007447819, t.n.v. UFC Utrecht). Zet in de betalingsbeschrijving DUZZ en je teamnaam. Voor het inschrijven geldt: wie het eerst betaalt, wie het eerst maalt.

10 juni – be there or be square!