Sporthal Hercules

Sporthal Hercules is zowel per auto/eigen vervoer als het openbaar vervoer goed te bereiken.

Adres

Voorveldselaan 2
3573 PV Utrecht
030-2717091
Kaart (Google Maps)

Per auto

Rijd via de ringweg Utrecht naar snelweg A27 (onderdeel van de ring). Neem op de A27 afrit 30 richting Veemarkt. Na 600 meter links afslaan richting Veemarkt/Centrum. Deze weg heet Biltse Rading. Sla na 250 meter op deze weg rechtsaf. Je bevindt je nu op de Voorveltseweg. Rijd door tot aan het begin van deze weg. Aan je rechterhand (op nummer 2) bevindt zich de Sporthal.

Per fiets

Vanaf Stationsplein: Sla linksaf naar de Stationsplein. Ga rechtdoor op Smakkelaarsveld. Sla rechtsaf om te verblijven op Smakkelaarsveld. Ga verder op Vredenburgviaduct. Ga verder op Vredenburg. Ga verder op de Lange Viestraat. Ga verder op de Potterstraat. Flauwe bocht naar links Neude. Sla linksaf de Voorstraat. Ga verder op de Wittevrouwenstraat. Ga verder op de Biltstraat. Flauwe bocht naar links om te verblijven op de Biltstraat. Sla linksaf naar de Snellenlaan. Sla rechtsaf de Biltstraat. Sla linksaf bij Museumbrug / Museumlaan. Sla rechtsaf richting Lo Bruntpad. Sla linksaf in de richting van Lo Bruntpad. Sla rechtsaf naar Lo Bruntpad. Sla linksaf naar de Ariƫnslaan. Sla rechtsaf in de richting van Voorveldselaan. Ga verder op Voorveldselaan. Sla rechtsaf om te verblijven op Voorveldselaan.

Openbaar vervoer

Kom per trein naar Utrecht Centraal. Neem vanaf hier de buslijn 5 richting Voordorp, beschikbaar vanaf het stadsbusstation. Neem niet bus 77 of 52 van Conexxion, buslijn 5 stopt namelijk dichterbij de sporthal. Stap uit de halte “Simon Bolivarstraat”. Loop terug in de richting waarvan je gekomen bent en sla direct linksaf. Neem vervolgens de derde straat rechts. De sporthal ligt daarna aan je linkerhand. De bustijden voor lijn 5 zijn 9.02 en vervolgens om het kwartier.