Sportcentrum Galgenwaard

Sportcentrum Galgenwaard is uitstekend te bereiken per openbaar vervoer en ook met eigen vervoer.

Adres

Herculesplein 341
3584 AA Utrecht
030-2861904
Kaart (Google Maps)

Per auto

Vanaf Leiden:
Volg de A12 richting Utrecht, neem de RING ZUID. Neem afslag 18 Lunetten. Onderaan de afslag de rotonde driekwart rond en neem afslag Stadion. Onderaan de afslag kunt u direct rechts voorsorteren om de parkeergarage in te gaan.

Vanaf Amersfoort/Enschede:
A28 helemaal uitrijden om Utrecht binnen te gaan. Einde snelweg linksaf richting Stadion. Neem de afslag Stadion. Onderaan de afslag gaat u linksaf. Direct voorsorteren naar rechts om na het viaduct naar het Sportcentrum te rijden. Rij nu rechtdoor om de parkeergarage in te gaan.

Vanaf Groningen/Sneek/Joure:
Neem de A6 richting Amsterdam. Volg de richting Utrecht (A27). Neem de afslag ‘Rijnsweerd’. Bij stoplichten linksaf richting Stadion. Neem de afslag Stadion. Onderaan de afslag gaat u linksaf. Direct voorsorteren naar rechts om na het viaduct naar het Sportcentrum te rijden. Rij nu rechtdoor om de parkeergarage in te gaan.

Per fiets

Vanaf Stationsplein: Sla rechtsaf de Catharijnesingel. Sla linksaf om te verblijven op de Catharijnesingel. Sla rechtsaf richting Gansstraat. Sla linksaf naar de Gansstraat. Vervolg over de Koningsweg. Sla linksaf in de richting van Herculesplein. Flauwe bocht naar links in de richting van Herculesplein. Flauwe bocht naar rechts Herculesplein. Sla rechtsaf om te verblijven op Herculesplein. Sla rechtsaf om te verblijven op Herculesplein. Sla rechtsaf om te verblijven op Herculesplein.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Utrecht Centraal. Neem vanaf hier bus 12 of 12S richting UMC/De Uithof of bus 13 richting Stadion. Stap uit bij halte Stadion.

Loop vanaf de halte rechts om het gebouw heen. Direct achter het voetbalstadion van FC Utrecht vindt u het Sportcentrum.