Gymzaal Deken Roesstraat

Gymzaal Deken Roesstraat ligt in het Oost-Utrecht, tussen de Biltstraat en de Maliebaan.

Adres

Deken Roesstraat 4
3581 RX Utrecht
Kaart (Google Maps)

Per fiets

De gymzaal is uitstekend te bereiken per fiets. Rij vanuit het centrum van de stad de Biltstraat op. Neem na 300 meter een afslag naar rechts (Sweelinckstraat). Na een tiental meter bij de Y-splitsing links, de Deken Roesstraat. De gymzaal bevindt zich op nummer 4.

Per auto

Vanaf Amsterdam
Stap op A10 van s100 en s114. Neem de A1 / E231 en A27 naar Biltse Rading in Noordoost, Utrecht. Neem afslag 30 van de A27. Ga verder op Biltse Rading. Neem Sartreweg naar Deken Roesstraat in Oost. Voeg in op de Biltse Rading. Bij de rotonde de 3e afslag naar Sartreweg. Bij de rotonde, neem de 2e afslag. Sla linksaf naar de Museumlaan. Bij de rotonde, neem de 2e afslag naar de Maliebaan. Sla rechtsaf de Maliestraat. Neem de 1e linksaf Monseigneur Van de Weteringstraat. Neem de 1e afslag rechts, Deken Roesstraat. Bestemming zal zijn op de recht kant.

Vanaf Den Haag
Stap op A12 in Laak, Voorburg uit S100, Waldorpstraat en Schenkviaduct. Ga verder op A12 richting Oost, Utrecht. Neem Museumlaan naar Deken Roesstraat. Op de rotonde neemt u de 4e afslag. Sla linksaf naar de Museumlaan. Bij de rotonde, neem de 2e afslag naar de Maliebaan. Sla rechtsaf de Maliestraat. Neem de 1e linksaf Monseigneur van de Weteringstraat. Neem de 1e afslag rechts, Deken Roesstraat. Bestemming zal zijn aan de rechterzijde zijn.

Vanaf Amersfoort
Stap op A28 in Bosgebied, Leusden uit Utrechtseweg, Leusderweg en Doornseweg / N227. Voeg in op de A28. Doorgaan op de Waterlinieweg. Neem Museumlaan naar Deken Roesstraat. Sla rechtsaf naar de Waterlinieweg (borden naar Rijnsweerd / Wittevrouwen / Centrum). Op de rotonde neemt u de 4e afslag. Sla linksaf naar de Museumlaan. Bij de rotonde, neem de 2e afslag naar de Maliebaan. Sla rechtsaf de Maliestraat. Neem de 1e linksaf Monseigneur van de Weteringstraat. Neem de 1e afslag rechts, Deken Roesstraat. Bestemming zal zijn aan de rechterzijde zijn.

Vanaf Groningen
Stap op N7 in Oosterpoortwijk uit Turfsingel, Schuitendiep, Damsterdiep en de Europaweg. Volg A7, A6 en A27 naar Biltse Rading in Noordoost, Utrecht. Neem afslag 30 van de A27. Ga verder op Biltse Rading. Neem Sartreweg naar Deken Roesstraat in Oost. Voeg in op de Biltse Rading. Bij de rotonde de 3e afslag naar Sartreweg. Bij de rotonde, neem de 2e afslag. Sla linksaf naar de Museumlaan. Bij de rotonde, neem de 2e afslag naar de Maliebaan. Sla rechtsaf de Maliestraat. Neem de 1e linksaf Monseigneur van de Weteringstraat. Neem de 1e afslag rechts, Deken Roesstraat. Bestemming zal zijn aan de rechterkant.

Vanaf het zuiden
Neem de A2 / E25 en A27 naar Waterlinieweg in Oost, Utrecht. Doorgaan op de Waterlinieweg. Neem Museumlaan naar Deken Roesstraat. Sla rechtsaf naar de Waterlinieweg (borden naar Rijnsweerd / Wittevrouwen / Centrum). Op de rotonde neemt u de 4e afslag. Sla linksaf naar de Museumlaan. Bij de rotonde, neem de 2e afslag naar de Maliebaan. Sla rechtsaf de Maliestraat. Neem de 1e linksaf Monseigneur van de Weteringstraat. Neem de 1e afslag rechts, Deken Roesstraat. Bestemming zal zijn aan de rechterkant.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Utrecht Centraal. Neem vanaf hier één van de vele bussen die stoppen op halte Wittevrouwen op de Biltstraat. Loop een stukje door in de rijrichting van de bus en neem de eerste straat rechts. Volg de Sweelinckstraat een tiental meters tot de Y-splitsing en ga links de Deken Roesstraat in.