Gymzaal De Plantage

Gymzaal De Plantage ligt in het hart van de wijk De Hoorn in Houten.

Adres

Plantagepolder 55
3991 ZE Houten
Kaart (Google Maps)

Per auto

Vanaf Amsterdam
Stap op A2 naar Houten. Neem afslag 29-Houten uit A27 / E311. Ga verder op De Staart. Neem De Rede en de Rondweg om Plantagepolder. Bij de rotonde, neem de 2e afslag naar De Staart (gaa door 1 rotonde). Sla rechtsaf naar De Rede (gaa door 2 rotondes). Sla rechtsaf de Rondweg. Sla linksaf naar De Polder. De Polder draait naar rechts en wordt Dampolder. Sla rechtsaf in de richting van Plantagepolder. Sla rechtsaf naar Plantagepolder.

Vanaf Den Haag
Stap op A12 bij Houten. Neem afslag 29-Houten uit A27 / E311. Ga verder op De Staart. Neem De Rede en de Rondweg om Plantagepolder. Bij de rotonde, neem de 2e afslag naar De Staart (gaan door 1 rotonde). Sla rechtsaf naar De Rede (gaan via 2 rotondes). Sla rechtsaf de Rondweg. Sla linksaf naar De Polder. De Polder draait naar rechts en wordt Dampolder. Sla rechtsaf in de richting van Plantagepolder. Sla rechtsaf naar Plantagepolder.

Vanaf Amersfoort
StapĀ op A28. Neem A27 richting De Staart in Houten. Neem afslag 29-Houten uit A27. Ga verder op De Staart. Neem De Rede en de Rondweg om Plantagepolder. Bij de rotonde, neem de 2e afslag naar De Staart (gaan door 1 rotonde). Sla rechtsaf naar De Rede (gaan via 2 rotondes). Sla rechtsaf de Rondweg. Sla linksaf naar De Polder. De Polder draait naar rechts en wordt Dampolder. Sla rechtsaf in de richting van Plantagepolder. Sla rechtsaf naar Plantagepolder.

Vanaf Groningen
Stap op A7, A6 en A27 naar De Staart in Houten. Neem afslag 29-Houten uit A27. Ga verder op De Staart. Neem De Rede en de Rondweg om Plantagepolder. Bij de rotonde, neem de 2e afslag naar De Staart (gaan door 1 rotonde). Sla rechtsaf naar De Rede (gaan via 2 rotondes). Sla rechtsaf de Rondweg. Sla linksaf naar De Polder. De Polder draait naar rechts en wordt Dampolder. Sla rechtsaf in de richting van Plantagepolder. Sla rechtsaf naar Plantagepolder.

Vanaf het zuiden
Neem de A2 / E25 naar De Staart in Houten. Neem afslag 29-Houten uit A27 / E311. Ga verder op De Staart. Neem De Rede en de Rondweg om Plantagepolder. Bij de rotonde, neem de 2e afslag naar De Staart. Sla rechtsaf naar De Rede (gaan via 2 rotondes). Sla rechtsaf de Rondweg. Sla linksaf naar De Polder. De Polder draait naar rechts en wordt Dampolder.
Sla rechtsaf in de richting van Plantagepolder. Sla rechtsaf naar Plantagepolder

Openbaar vervoer

Gaa naar station Houten Castellum. Loop westelijk over de Leedijkerhout. Bij de Y-splitsing links aanhouden. Aan het einde van de weg naar rechts Parkhout op. Na 200 meter linksaf slaan richting Zeewater. Na ca. 200 meter zie je recht tegenover de gymzaal al liggen aan de andere kant van het parkje.