Contact

Meetrainen of lid worden?

Interesse om eens mee te trainen? Bekijk de mogelijkheden bij jeugd (t/m 16 jaar) of bij senioren (vanaf 16 jaar). Lid worden kan door het invullen en opsturen van het lidmaatschapsformulier.

Clinic organiseren?

Wil je voor een schoolklas, als verjaardagsfeest of voor een andere gelegenheid een clinic organiseren? Onze vereniging kan tegen betaling clinics verzorgen. Wij zorgen daarbij voor sticks. Mail naar info@ufcutrecht.nl voor meer informatie.

Bestuur en commissies

Heb je een vraag of opmerking over floorball, de vereniging of andere zaken dan kun je bij het bestuur terecht via info@ufcutrecht.nl.

Het huidige bestuur, commissies en hun adresgegevens zijn te vinden op de vrijwilligerspagina.

Financiële administratie

Naast het e-mailadres penningmeester@ufcutrecht.nl is de financiële administratie ook via bovenstaand postadres te bereiken.

Het KvK-nummer van UFC Utrecht is 30219825.

Declaraties

Declaratie indienen? Download hier het declaratieformulier. Vergeet niet het bonnetje bij te voegen!

Vertrouwenspersoon

UFC Utrecht heeft ook een vertrouwenspersoon die benaderd kan worden bij een probleem, klacht of andere vraag waarvoor je niet bij iemand anders terecht kan. De vertrouwenspersoon van UFC Utrecht is te bereiken op vertrouwenspersoon@ufcutrecht.nl. Lees meer informatie over de vertrouwenspersoon.

Maandelijkse nieuwsbrief

Elke maand stuurt het bestuur een nieuwsbrief per e-mail met daarin de belangrijkste agendapunten en nieuws over de vereniging. Nieuwe leden worden automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief. Krijg je de nieuwsbrief niet? Meld je aan via secretaris@ufcutrecht.nl.

Sporthallen

De trainingen van UFC Utrecht vinden plaats op diverse locaties. Daarnaast zijn de toernooien en competitiedagen ook regelmatig in andere sportzalen in Utrecht. Kies hieronder een van de hallen voor adres-, contact- en routegegevens:

Sporthal reserveren

Wil je voor een floorball-activiteit met UFC Utrecht een van de zalen reserveren? Mail dan met reden, tijd, hal en contactpersoon naar zaalhuur@ufcutrecht.nl. Je kunt ook vast zelf op de site van de Gemeente Utrecht kijken of de hal beschikbaar is.